O-Ringendeltagare i Sälen, var med och marknadsför vårt eget O-Ringen!

Under O-Ringen i Sälen börjar marknadsföringen av O-Ringen 2019.

Vi kommer att ha en monter i O-Ringenstaden under veckan och bemanningen delas av alla arrangörsklubbar. OK Kolmården har, tillsammans med Björkfors GOIF, fått uppgiften att sköta montern onsdagen 27 juli.

 

Vi kommer att ha ett tält på 5*5 meter på marknadsgatan. Se bifogad karta. Vårt tält är benämnt som nr 8 på kartan.

 

Tomas Öberg, Generalsekreterare för O-Ringen 2019, håller på att ta fram materiel, bl.a. en stor banderoll samt flyers som vi kommer att dela ut. Tanken är också att vi ska hänga upp lite kartor från våra aktuella områden som inspiration, även om vi inte bestämt var etapperna blir än.

 

Det kommer finnas funktionströjor med tryck, till vår ”personal” i tältet. På grund av att den grafiska profilen inte är framtagen ännu så kommer tröjorna i år att vara ganska neutrala, men det blir ändå tydligt vilka som "står i montern". Tills nästa O-Ringen kommer vi att ha satt mer färg och prägel på vårt uttryck!

Förhoppningsvis kommer vi även att ha någon form av event/tävling att locka med.

 

O-Ringen AB vill att montertälten på marknadsgatan är bemannade enligt marknadsgatans generella öppettider. Det innebär för vår dag, som är aktivitetsdagen, kl. 10-21.

 

Jag tänker mig att vi löpande har 2-3 personer som står i montern i tvåtimmarspass. Av förklarliga skäl kommer vi inte att kunna prata om några detaljer utan får hålla oss till det koncept som finns framtaget (läs bifogat dokument). Det viktigaste är att ni som står i montern förmedlar en positiv bild av O-Ringen i Kolmården och även är lyhörda för vad folk har för förväntningar. Sen är det naturligtvis bra att ha lite allmän koll på orientering i vår region (men det har ni ju).

 

Hoppas att ni vill ställa upp och sätter upp er på listan i kalendern. http://okkolmarden.com/index.php/calendar/show_event/2303

Eftersom många kanske planerar utflykter under dagen får ni gärna notera om ni helst vill stå någon särskild tid. T.ex. ”fm”, ”em” eller ”kväll”.



Postades 2016-07-12 11:23:22 av Magnus Johansson i kategorin Nyheter

Bifogade dokument


Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar