Ledning och nyckelroller under O-Ringen 2019


Tomas Öberg (Generalsekreterare O-Ringen 2019) har tillsammans med O-Ringen AB under hösten jobbat fram en lämplig struktur för en lokal ledarorganisationen i O-Ringen-projektet. Strukturen och rollerna har nu spikats.

Nu finns möjlighet att anmäla sig som intresserad som till dessa roller genom ett intresseanmälningsformulär: https://goo.gl/RqWnRj

I intresseanmälningsformuläret kan man anmäla intresse för nyckelroller, intresse att ingå i arbetsgrupp samt tipsa om andra personer.

Det finns en länk under inledningstexten i formuläret till ett dokument som översiktligt beskriver alla ansvarsroller på de två första nivåerna i organisationen (samma dokument finns bifogat denna artikel).


Tillsättningen av personer i  dessa nyckelroller är i full gång med målet att ha rekryterat så stor del som möjligt av ledarorganisationen (på ledningsgruppsnivå och nivån därunder) samt några andra nyckelroller redan innan O-Ringen Värmland 2017, så att de som tar på sig nyckelroller har två O-Ringen innan på sig att studera sin funktion. ”Rekrytering” till rollerna sker dels som fram tills nu baserat på ”headhunting” och tips men framöver även genom personliga intresseanmälningar.

Det finns också en Facebookgrupp för arrangörer: https://www.facebook.com/groups/oringen2019/

Alla som är intresserade av att få information och inspiration under projektets gång uppmanas att gå med i gruppen. Observera att det inte kommer att vara den enda informationskanalen och att man självklart inte förbinder sig till någonting rent arrangörsmässigt bara för att man går med i gruppen.


Magnus Johansson

OK Kolmårdens representant i föreningsrådet för O-Ringen 2019

 

Postades 2017-03-29 19:54:40 av Magnus Johansson i kategorin Nyheter

Bifogade dokument


Kommentarer

Det har inte skrivits några kommentarer än
Du saknar behörighet att kommentera artiklar