Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Filer att ladda ner

Fil Uppdaterad inbjudan / program
Fil Inbjudan

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Anmäl dig till O-Ringen Kick-Off! - 2 dagar kvar

imageControl
photo

 >>1 / 1<<


Här kommer några kompletterande notiser för Kickoff-dagen och en sista uppmaning att anmäla sig för de som inte gjort det ännu.

Tomas Öberg siktar på femhundra deltagare totalt, då borde vi väl kunna sikta på att bli fler än femtio från OK Kolmården?

 

Det är även några ändringar i programmet (se nedan och ny bilaga)


 • Kolmårdensprinten:
  • Viktigt att de som vill springa tävlingen även anmäler sig till den i Eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/20278. Miniknatare anmäles på plats och utan kostnad.
  • Parkering: Vildmarkshotellets parkering + intilliggande ytor. Samåk så mycket som möjligt för miljöns och utrymmets skull!
  • Arenan är inomhus i den 24 grader varma Lagunen (Delfinernas vilobassäng).
  • Vi funktionärsföreningar för O-Ringen är garanterade att kunna starta mellan 9-11 enligt programmet. Övriga som anmält sig till tävlingen kan ev. få starta efter 11 om det blir för många anmälda.

 • Lunchen: Det står lunch i programmet från 12-13 men restaurang ”Reef burger” (precis utanför Delfinariet) kommer att öppna tidigare än så (förhoppningsvis runt 11), så att de som sprungit tidigt och vill köpa mat kan äta direkt när de sprungit och duschat.

 • I Delfinariet:
  • Kickoffpass 1Viktigt att alla är på plats i delfinariet kl. 13.00 då vi har ett intensivt, interaktivt och intressant schema för de två kickoffpassen! Alla som har en smartphone – ta med den och var med och bidra interaktivt! Alla får varsin O-Ringen Kolmården 2019-buff vid entrén till Delfinariet! Vi kommer att ta en bild på alla med buffen på sig inne i Delfinariet.
   • De som fick vår rosa pikétröja i somras, ta gärna med och på er den så blir detta foto ännu bättre!
  • Landslagsjaktstarten: Se hela landslagsstjärnorna under en intensiv sprintjakt med flertalet varvningar vid arenan som är precis utanför Delfinariet.
  • Kickoffpass 2: En direkt fortsättning på del kickoffpass 1.
  • Thierry G: Kommer att inspirera med både orienteringstekniska och arrangemangsmässiga inslag.
  • Orienteringsgalan: se Tove Alexandersson och alla våra andra landslagsstjärnor när vi får se höjdpunkter från året, årets orienterare m.m. nomineras och utses.

 • Middagen på Vildmarkshotellet: Middagen börjar 19.00 istället för 19.30 som det står i programmet. Det är inga programpunkter under middagen på kvällen, men för de som önskar stanna kvar på den blir det en 3-rätters middag tillsammans med SOFTs konferensdeltagare och landslagen. (Meny: Bruschetta med tomat, mozarella och rucola, Majskycklingbröst med färska bönor och potatisgratäng, Pannacotta med jordgubbar och karamelliserad vit choklad för 300 kr)

 

Djurparken är öppen för att titta på djuren och leka i den stora lekparken under hela dagen.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är anmälan till O-Ringen KICKOFF:en i Kolmårdens djurpark öppnad.

Anmäl er via denna länk så snart som möjligt och senast 25/10:

https://sv.surveymonkey.com/r/kickoff2019

Anmälan till sprinttävlingen där man bl.a. kan utmana landslagslöparna på förmiddagen görs på Eventor.
https://eventor.orientering.se/Events/Show/20278

Alla som är med på KICKOFF:en kommer att få varsin snygg O-Ringen Kolmården 2019-BUFF! Denna kan vi sen framöver med stolthet bära på tävlingar och träningar året runt för att både se snygga ut, värma oss och inte minst marknadsföra vårt O-Ringen Kolmården 2019!

För hela programmet se bifogad inbjudan.


Publicerad den 2017-10-24 00:04:43. Skapad av Magnus Johansson.
Senast uppdaterad av Magnus Johansson den 2017-10-24 00:51:41.